Nieuws

Sloepenregister 2017

18-03-2017 09:22

Op 3-4-5 maart 2017 vond het slepen plaats voor de sloepen, die een nieuwe sleepwaarde nodig hadden. Hieruit volgend wordt elk jaar een nieuw sloepenregister uitgebracht. Hierin worden de actuele sleepwaardes opgenomen.

Het nieuwe sloepenregister satat nu online en is te downloaden via de Download pagina of via deze link

Notulen ALV 2017

23-02-2017 09:59

Op de ledenpagina staan de notulen van de ALV van 4 februari 2017. Tevens een aparte toelichting met betrekking tot de situatie die was ontstaan tussen de MPM, Vechten op de Vecht en de FSN. Lees verder >>

Overige FSN nominaties bekend!

08-02-2017 18:59

De FSN nominaties voor de hoofdklassen waren al bekend gemaakt, de overige nominaties zijn inmiddels ook bekend, zie kalender. Let op de cijfercode bij sommige wedstrijden: (1) = op eigen verzoek geen nominaties, (2) = in behandeling, info volgt zsm, (3) = nog geen 3 jaren FSN race georganiseerd, (4) = nominatie ingetrokken. Voor Vechten op de Vecht en Muiden-Pampus-Muiden volgt zo spoedig mogelijk uitsluitsel.

Voor de kalender 2017, klik hier >>

Aangepaste versie Klasseindeling 2017

08-02-2017 12:41
Bij het publiceren van de klasseindeling 2017, zijn er tot onze spijt een paar slordigheden onopgemerkt gebleven. Samen met de vragen en opmerkingen die we van de teams ontvangen hebben, is de klasseindeling gecorrigeerd. De indeling zoals die nu te lezen is, blijft echter nog onder voorbehoud. Pas na het sleepweekend en dus nadat er eventuele verrassingen verwerkt zijn, wordt de indeling vast gesteld. Met een verrassing wordt o.a. een mogelijk (als gevolg van bijv. een verbouwing) sterk afwijkende weerstandswaarde bedoeld, waardoor een sloep niet langer op geleverde prestatie in te delen is, maar als "nieuwe" sloep ingedeeld moet worden Echter ook na het bekend worden van de nieuwe  weerstandwaarden, kan er in een enkel geval en uitsluitend per sloep nog een wijziging gedaan worden. Deze wijziging heeft dan betrekking op een duidelijk van de verwachting afwijkende prestatie van een sloep. 
 
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de klasseindeling dan kunt u zich via de bekende e-mail adressen richten tot de wedstrijdcommissie en of het FSN bestuur.
 

Klassenindeling 2017 DAMES, klik hier >>
Klassenindeling 2017 HEREN, klik hier >>