Reminder nieuwe regels: schrijf op tijd in!

24-05-2015 06:48

We wijzen nogmaals op de nieuwe regels dit seizoen. Zorg dat je tijdig inschrijft bij FSN genomineerde wedstrijden om mee te doen voor het FSN Klassement!

  • Sloepen die willen meedoen aan het landelijke FSN klassement, dienen ten laatste één week voor aanvang van de betreffende genomineerde wedstrijd in te schrijven, met duidelijke opgave met hoeveel roei(st)ers men mee gaat doen (artikel 3.11 wedstrijdreglement). Bij wedstrijden georganiseerd op zaterdag is de sluiting van de inschrijftermijn dus één week eerder op vrijdagavond. 
  • Teams die na deze inschrijftermijn nog mogen inschrijven (dit bepaalt de betreffende wedstrijdorganisatie), doen dan niet meer mee voor het landelijke FSN klassement. De wedstrijdorganisatie is uiteraard vrij om te bepalen of deze sloepen dan nog wel meedoen voor de betreffende dagprijzen. 
  • De verplichte uitrusting voor sloepen (artikel 5.1 technische regelement) is uitgebreid met een sleeplijn en ten minste 2 fenders/stootwillen.
  • Zorg dat bij wedstrijden de verplichte uitrusting aanboord van de sloep is, de FSN zal net als in 2014 controleren op aanwezigheid van de uitrusting. 
  • Lees meer: https://www.federatiesloeproeien.nl/news/nieuwe-regels-seizoen-2015/
Terug