Ontbrekende sloepen tijdens slepen 2013!!

26-02-2013 21:03
Het slepen start komend weekend, en het blijkt dat er nog sloepen zijn waarvan de Cw-waarden vervallen terwijl ze zich niet hebben aangemeld voor het slepen!
 
Bijgaand het overzicht van sloepen die moeten worden hersleept omdat anders de Cw-waarden vervallen. Bij een deel (in het grijs) sloepen waarbij dat waarschijnlijk geen probleem is; die waarden zijn al jaren verlopen (er staan zelfs sloepen bij die uit de vaart genomen zijn). De overige kennen ook gevallen waar de waarde verloopt, maar bij de FSN is inmiddels al een nieuwe waarde bekend is; in die gevallen voorziet de FSN weinig problemen.
 
Rest een aantal sloepen (MET HT NUMMER EN STARTGERECHTIGD) die zich niet hebben aangemeld. Zoals altijd is gecommuniceerd gaat de FSN daar NIET achter aan: het tijdig aanmelden is een ieders eigen verantwoordelijkheid. De inschrijftermijn voor het slepen is inmiddels verlopen, dus alsnog slepen kan alleen na telefonisch overleg met de FSN!! Aanmelden kan door zsm mogelijk een e-mail naar bestuur@federatiesloeproeien.nl te sturen.
 
Voor downloaden van het overzicht klik hier
 
Terug